promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka aggasztó bejelentést tett, Istenes Bence végre életjelet adott magáról
Borítókép:  Hosszú Katinka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten Hosszú Katinka és II. Erzsébet bejelentése, Rúzsa Magdi gyermekáldása, Gelencsér Tímea szexizése, Istenes Bence, illetve Richard Gere fia érdekelte leginkább olvasóinkat.

Nagyon meglepő bejelentést tett a brit királyi család feje, II. Erzsébet, ugyanis olyan vállalkozásba fogott, amire eddig még sosem volt példa:

Világklasszis úszónőnk, Hosszú Katinka szomorú bejelentést tett az Instagram oldalán, ennek nagyon sokan nem örültek a héten:

Szinte hihetetlen, de a jóképű Richard Gere fia, Homer Gere legalább olyan jó pasi, mint az édesapja, akiért a mai napig emberek milliói rajonganak:

A budapesti Honvédkórház szülészeti osztályáról jelentkezett be nemrég Rúzsa Magdi, ráadásul igazán fantasztikus hírrel, hiszen megszülettek a várva-várt hármas ikrei:

Istenes Bence nemrég az egész országot meglepte, mikor bejelentette, hogy határozatlan időre visszavonul, most pedig a rajongói legnagyobb örömére életjelet adott magáról:

Gelencsér Tímea az elmúlt napokat Ausztriában, Obertauernben töltötte, és hódolt téli szenvedélyének, a snowboardozásnak, miközben egy kis villantásra is jutott ideje:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás