promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű hírt közölt Hosszú Katinka - Van miért aggódnunk?
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka szomorú bejelentést tett az Instagram oldalán, ennek nagyon sokan nem fognak örülni.

Hosszú Katinka láthatóan nagyot csalódott a tavalyi olimpián elért teljesítményében, és ezzel még rengetegen voltak így az országban. Rögtön felmerült a pletyka, hogy világklasszis úszónőnk visszavonul, és abbahagyja a versenyzést, de szerencsére hamar kiderült, hogy ez egyáltalán nem igaz – sőt, az olimpikon hatalmas visszatérésre készül, és ezerrel folytatja tovább az edzéseket.

Nagy volt a boldogság, mikor nemrég megkérték Hosszú Katinka kezét, de még az eljegyzés sem szabott gátat az edzéseknek, hiszen a sportoló azon van, hogy ismét bebizonyítsa a világnak, hogy ő a legjobb – de most mégis történt valami, ami miatt ki kell hagynia egy fontos versenyt.

„Sajnos ételmérgezés miatt nem tudok elindulni a nizzai versenyen... A többi magyar úszónak nagyon sok sikert! Hajrá Magyarok”

– írta Hosszú Katinka egy Insta Storyban.

A szurkolók nagyon elkeseredtek a hír hallatán, hiszen mindenki abban reménykedett, hogy Hosszú Katinka el tud indulni a versenyen és végül sikerül megnyernie azt – de úgy tűnik, hogy a következő megmérettetésre még várnunk kell egy kicsit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás