promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence hazatért a zarándoklatról, majd új útra indult – Nem hiányzik neki Csobot Adél „csipogása”?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető hónapokig csendben akar maradni, és egyelőre tartja is magát ehhez.

Istenes Bence az év legelején azzal döbbentette meg rajongóit, hogy bejelentette visszavonulását. Szerencsére, csak ideiglenes szünetről van szó, az energikus és humoros műsorvezető egyszerűen csak pár hónapos „nyugit” szeretett volna magának.

Aztán az is kiderült, hogy Bence nem a négy fal közt akar üldögélni, hanem spirituális utazásra indul. Hosszú időre mellőzött tehát minden nyilvános szereplést, és elindult a híres El Caminóra, vagyis a Szent Jakab-zarándokútra.

Január 11-én tett ki egy erről szóló posztot az Instagram-oldalára, aztán valóban csendes napok következtek. Egészen február 2-ig, amikor a népszerű tévés személyiség ismét bejelentkezett, de újra csak út közben találjuk.

„Nagyon jót kirándultunk tegnap a Mátrában, és szerencsére csodás időt fogtunk ki”

– írta Bence, az viszont nem derült ki a posztból, hogy a párjával, Csobot Adéllal indult-e neki a Kékestető meghódításának, vagy baráti körben. Adél Insta-oldalán mindenesetre semmi sem olvasható az eseményről.

Sokan emiatt már aggódni kezdtek, hogy talán egy újabb celebpár drámája van kibontakozóban. Aligha erről lehet szó, de Bence azért még adós a magyarázattal, ahogy az El Caminóról szóló beszámolóval is.

„De jó is ez a csönd. Adél csipogása nélkül”

– jegyezte meg epésen egy hozzászóló, aztán más is egyenesen rákérdezett a műsorvezetőnél arra, hogy nem hiányzik-e neki ilyen hosszú távollét után a kedvese.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás