promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence végre tiszta vizet öntött a pohárba: valójában ezért vonult vissza
Borítókép:  youtube.com/IstenesBence (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes Bence nemrég az egész országot megdöbbentette a bejelentésével, hogy egy időre visszavonul – most pedig kiderült, hogy pontosan miért döntött így.

Nagyon meglepődtek Istenes Bence rajongói, mikor a műsorvezető az IstenEst legutóbbi adásában elárulta, hogy ugyan visszatér majd a műsor, de most egy kis pihenésre van szüksége, ezért visszavonul. Úgy tűnik, hogy a híresség komolyan gondolta a dolgot és minden nyilvános szereplést mellőzni fog a következő hónapokban – most egy őszinte bejegyzésben tisztázta, hogy mi áll a komoly döntés hátterében.

„Rövid helyzetjelentés, mivel non stop csörög a telefonom, viszont senki nem ér el... Az El Caminot tolom szilveszter óta... Szeretnék egy kicsit befele fordulni, töltődni, megtalálni a lelkemet, amit a sok munka és a társadalmi elvárások közepette valahol elvesztettem. Nyugalomra és csendre vágyom. Szeretném meghallani a belső hangomat. Nincs dráma, csak egy kis időre van szükségem. Emiatt a kövi pár hónapban nem is vállalok semmilyen nyilvános szereplést! Köszi a megértést”

– írta Istenes Bence.

Az utóbbi időben már a közönségnek is feltűnt, hogy Istenes Bence mindkét végén égeti a gyertyát, hiszen egy saját műsor készítése nagyon időigényes, ráadásul a családjával is kell foglalkoznia, és amúgy is rengeteg projektje van a háttérben – így érthető, hogy miért hozta meg ezt a döntést.

Az eddigi visszajelzések alapján a közönség leginkább abban bízik, hogy Istenes Bencének elég lesz ez a pár hónap jól megérdemelt kikapcsolódás arra, hogy feltöltődjön, majd utána újult erővel térjen vissza.

Itt lehet megtekinteni Istenes Bence bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás