promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik Csobot Adél és Istenes Bence következő babája? – Gyanús dolgokat mondott az X-Faktor mentora!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csobot Adél elárulta, hogy mik a tervei a családbővítéssel kapcsolatban, és az álmai úgy tűnik, igencsak előre mutatnak.

A NőComment című műsorban számolt be Csobot Adél a terveiről családjával kapcsolatban. Az X-Faktor egykori versenyzője és jelenlegi mentora 22 évesen szülte meg kisfiát, Natánt. 

„12-13 éves lehettem, amikor konkrétan megfogalmaztam az anyukámnak, hogy: »anya, majd meglátod, én nem leszek 23 és már lesz egy gyerekem«. Tehát ennyire tudatosan. De azt is tudtam, hogy nagy családot szeretnék. Soha nem volt kérdés, hogy egy gyerek és akkor ott vége. Én tényleg mindig erről álmodoztam és úgy képzeltem el, hogy azok a vasárnapi ebédek, azok olyanok lesznek, hogy hosszú asztal, nagyon sokan, és én főzök, és mindenki egyszerre beszél. Ez volt a vízióm”

 – mondta el Csobot Adél a NőComment vasárnapi adásában.

[[Cikk1]]

„És mi a vége? Számban?” 

– reagált rá Liptai Claudia, a műsorvezető, mire az énekesnő-színésznő azt válaszolta nevetve, hogy nem tudja.

Csobot Adél nem szeretne határt szabni számban a családbővítésnek, de azt pontosan tudja, hogy nagy családot szeretne. Ez derült ki aztán a beszélgetésükből:

„- Liptai Claudia: Még abszolút nyitott vagy erre?
- Csobot Adél: Simán. Szeretem azt gondolni, hogy ha az egész életemet nézem, így tudok a legtöbb időt a gyerekeimmel tölteni, ha nagyon korán szülök”.

A kérdés már csak az, hogy ilyen gyanús, és reményteli reakciók után mikor érkezik a következő gyermekáldás? Vagy már lehet, hogy úton is van?

[[Cikk2]]

Forrás: ncl

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás