Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Testnevelésből felmentett hólyag” - Majka végleg elintézte Puzsér Róbertet

„Testnevelésből felmentett hólyag” - Majka végleg elintézte Puzsér Róbertet

Színes

„Testnevelésből felmentett hólyag” - Majka végleg elintézte Puzsér Róbertet

Színes

Helmeczi Benjamin 14:14

Majka úgy visszavágott Puzsér Róbertnek, hogy az biztos fájt neki.

Puzsér Róber a napokban több hírességbe is beleállt. Puskás Petit szó szerint egy üresfejű, kommersz hülyegyereknek nevezte. Az X-Faktor mentora nemrég egy hosszú nyílt levélben üzent a kritikusnak.

Most pedig Majka gondolta úgy, hogy eljött az ideje visszavágni Puzsérnak. A rapper-műsorvezető korábban megvédte Puskás Petit azzal, hogy reagált a kritkus szavaira, mire Puzsér egy újabb véleménycikkben tette helyre Majoros Pétert. Majka ezt követően úgy határozott, végleg lezárja a "társalgást", és a saját Facebook-oldalán osztotta ki Róbertet.

„Kedves »Tanár úr«!

Sosem szóltam vissza még neked ezelőtt. Pedig azt a rengeteg féligazságot (vagy nevezzük inkább faszságnak), amit velem kapcsolatban szó szerint összebüfögtél az elmúlt években, nehéz volt szó nélkül hagyni.

Most is csak azért szólítottalak meg, mert egy olyan embert bántottál, akit pont azért szerettem meg, mert sosem azzal volt elfoglalva, hogy egy másik embert mocskoljon, hanem a saját dolgával foglalkozott. Szerintem sem a génjei, sem intellektusa nem engedné, hogy vitába szálljon egy olyan tenyérbemászó, nyilvánvalóan félőrült, irigy barommal, mint te.

És mivel előző (és egyben utolsó) veled kapcsolatos posztomban jeleztem, hogy a te célod semmi más, csak a konfliktus kiélezése és egyben életben tartása, ezért a továbbiakban nem kívánom a társalgást veled.

Bár sosem tartottam magam »gengszterrappernek«, te mindig annak titulálsz. Ezért kérlek, azt, hogy mennyire vagyok gyáva, tartogasd majd arra az esetre, mikor végre-valahára találkozunk a való életben, és majd férfiként kell vállalnod véleményed. Nem lehet ám mindig két Pornhub recskázás közt a billentyűzet szent védelme mögé bújni. Nem szeretnék neked csalódást okozni, miként viselkedik egy „gengszterrapper”, mikor egy hozzád hasonló, testnevelésből felmentett hólyag ócsárolja.  Csókolom, Tanár úr”

 

Borítókép: TV2 Play