promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Majka kemény hangú „üzenetet küldött” Puzsér Róbertnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az előadó egy gigahosszú véleménycikkben válaszolt Puzsérnak.

Majka a tegnap megjelent Puskás Péter tevékenységére reflektáló, Puzsér-véleménycikkre válaszul írt egy nagyon hosszú levelet, egy cikket Puzsér Róbertnek az Index véleményrovatába.

Korábban már a Promotions-ön is idéztünk Puzsér cikkéből, amelyben kemény hangon beszél Puskás-Dallos Peti teljesítményéről az X-faktorban, illetve kitér Puskás-Dallos Peti és Bakáts Tibor nyilvánosság előtt zajló vitájára is.

Nem kellett rá sokat várni, és most az Indexen Majka véleménycikke jelent meg Puzsér kritikájáról, mint a legelején írja:

"Nehéz egy olyan emberrel vitába szállni, aki az érveléseivel semmi mást nem akar elérni, csak egy újabb konfliktust. Puzsér Róbert ennek fekete öves nagymestere. A magyar közízlés megreformálására hivatkozva pedig kéretlenül kioktat mindenkit. Saját nyomorúságát tükrözi áldozataira, és kegyetlenül próbál elbánni mindenkivel, aki egy pillanatra is kiváltotta az ellenszenvét"

Majd a hosszú levélben arra is kitér, hogy:

"Azért azt így a végén elárulom neked, hogy Puskás Peti sikere pont annak köszönhető, hogy egy kedves fickó. Igen, neked furcsa, de ő annyira empatikus, hogy még a felesége nevét is felvette, és tényleg 500 csaja volt. Nem hencegett vele, ahogy te próbáltad beállítani, egyszerűen csak kiderült egy ártatlan kis játék közepette egy tévéműsorban. Neki esze ágában sincs bántani másokat, a rosszindulat csírája sem fedezhető fel benne. Ha innen nézzük, akkor nagyon sok mindent tanulhatnál tőle, csajozás és jófejség terén is"

A teljes levél az Index-en érhető el IDE kattintva.

Korábban amúgy Puzsér Róbert több kritikájában is beszélt már Majkáról, többek között a Sznobjektív című műsorban is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás