promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem hiszik el a szlovák modellről, hogy valódi személy, mert annyira hibátlan szépség
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemrég egy mellvizsgálaton is átesett, mert csak így tudta bizonyítani, hogy minden természetes rajta.

A szép embereknek nehezebb az életük, legalábbis ezt vallja a szlovák Veronika Rajek. A 25 éves modell valóban gyönyörű, és ezek szerint tudja, mit beszél. Az Instagramról is folyton törlik a profilját, mert nem hiszik el, hogy valós személy.

A lánynak nagyon kevés barátja van, ennek ellenére boldognak és magabiztosnak érzi magát. 2016-ban a Miss Slovakia verseny döntőse volt, és állítása szerint sohasem végeztek rajta plasztikai műtétet, bár a rossz nyelvek ezt híresztelik róla.

„Elég diszkriminatív, hogy csupán a kinézetem miatt állandóan törlik a profilomat. Én is idegennek hívom magam, mert az emberek alig hiszik el, hogy tényleg létezem. Azt gondolják, hogy egy mesterséges intelligenciával ellátott robot vagyok, vagy egyszerűen csali”

– panaszkodott Veronika, aki rámutatott egy érdekes ellentmondásra is. Véleménye szerint az emberek úgy hiszik, hogy a szép nőknek könnyű életük van, ezért irigykedéssel, rosszindulattal folyamatosan igyekeznek keresztbe tenni nekik. Amitől persze a mutatós hölgyek élete egy fikarcnyival sem lesz könnyebb.

Fotó: Profimedia

Veronika csupán egy olyan alkalmazást használ a fotóin, amitől a bőre simábbnak, egyenletesebb tónusúnak tűnik, de egyéb trükköt nem vet be. A Bécsben élő modell gyakran járja a világot, így sokan élőben is láthatják – és mindig meglepődnek rajta, hogy milyen hibátlan és tökéletes.

„Gyakran kapok üzeneteket férfiaktól, akik nem hiszik el, hogy valóban így nézek ki. De a legundokabb kommentek nőktől érkeznek az Instagramon, akik azt vetik a szememre, hogy csalok, és bizonyítékot kérnek”

– mondta a szlovák szépség. Nincs titka, hacsak az nem, hogy hetente ötször edz, a tivornyákat és az italt pedig messzire elkerüli. Az iskolában még deszkának csúfolták, mert csak a tini évei felé kezdtek domborúbbá válni az idomai.

„Nem gondolom, hogy tökéletes lennék, a való életben sokkal természetesebbnek hatok. De az emberek félnek tőlem, nem mernek megszólítani”

– számolt be a lány a híresek és szépek egy gyakori problémájáról. A közelmúltban egyébként elvégeztetett magán egy mellvizsgálatot is Dubajban, hogy bebizonyítsa, nincs rajta semmi rendellenes vagy mesterséges.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás