promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valósággal iszonyodik a melltartótól a szőke ausztrál szépség
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű fitneszguru kardigánját csak egy hajszálvékony aranylánc tartotta össze.

A 27 éves fitneszedző Tammy Hembrow meglehetősen ismertté vált Ausztráliában azáltal, hogy az Instagramon folyamatosan hírt adott a teste változásairól az első terhessége során. Sok-sok anyukát inspirált ezzel önelfogadásra, illetve kőkemény munkára, hogy a szülés után is olyan testben éljenek, amilyenben szeretnének.

Tammyt nemrég süteményrendelés közben fotózták le, a testvére, Amy esküvőjére szerezte be az ínycsiklandó édességeket. Ez aligha vágta földhöz anyagilag, hiszen a céltudatos, határozott hölgy a közelmúltban került fel a legfiatalabb milliomosok listájára.

A fitneszguru vagyonát 38 millió dollárra becsülik, ám a divat terén nem a kifinomultságot és drágaságot, hanem a praktikumot és kényelmet keresi. Így fordulhatott elő, hogy sütiválogatás közben egyszerű világoskék farmerben kapták le a fotósok, és ahhoz olyan zöld felsőt viselt, amelyből

szabályosan kibuggyantak a mellei.

Tammy melltartó nélkül indult útnak, mint aki iszonyodik a szűk, kényelmetlen ruhadarabtól. Hogy ne történjen „baleset”, a zöld kardigánt egy vékonyka aranylánc fogta össze, de ettől még az utcán sétáló férfiak nagyon is megláthatták azt, amire kíváncsiak voltak.

 

Fotó: instagram.com/tammyhembrow

A hölgy a féltestvérei társaságában volt, és rövidke nézelődés, válogatás után mindannyian visszatértek Tammy 460 ezer dollárba kerülő Bentley Bentayga SUV-jához. A fitneszből és sportruházatból megtollasodott kétgyermekes anyuka jelenleg a 96. leggazdagabb fiatal (40 év alatti) ausztrál.

„A márkáimat már a kezdetektől óriási szenvedéllyel építem, és nagyon hálás vagyok, amiért azzal foglalkozhatok mindennap, amit imádok. Persze, nélkületek mindez nem vált volna lehetségessé! Már túl vagyunk néhány fergeteges éven, de a java még csak most jön!”

– kiáltotta világgá 13,4 millió Insta-követőjének és 1,31 millió YouTube-feliratkozójának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás