promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi imádja a melleit, és külföldi karrierre vágyik
Borítókép:  TV2 offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze utóbbit nem jelentette ki, de ezt lehetett kihámozni a szavaiból.

Tóth Andit lehet jó páran nem ismerik, de a nevével már biztosan mindenki találkozott. A média szereti, mert szabadszellemű, kimondja amit gondol, és ezzel sok rajongót és persze ellenséget is szerez magának. Azért a 238 ezres követőtábor Instagramon nem véletlen.

Most merész dolgot vállalt be, mert elment a „20 perc őszintén” című műsorba, ahol egy hazugságvizsgálóra kötik az embert, és aztán érkeznek a kérdések, amiket aztán a Femcafé főszerkesztőjével, Kraszkó Zitával tárgyalnak ki.

Tóth Anditól megkérdezték, hogy büszke-e a melleire, amire természetesen igennel felelt. A poligráf rögtön jelezte volna, ha ez nem lenne így.

Az énekesnőt nehéz volt kizökkenteni, és tényleg mindenre őszintén felelt. Arra is igennel válaszolt, hogy nagy tehetségnek tartja-e magát. Később erről a témáról mélyebben is beszélgettek, és Tóth Andi elmondta, hogy nincs elég lehetősége ebben az országban.

„Én többet szeretnék. Nyilván, tökre élvezem, de amikor felköltöztem ide, nekem nem az volt a célom, hogy táncikáljak szombat esténként, vagy tavaly, hogy leutánozzam Tina Turner énekhangjét. Nem ezekkel a célokkal érkeztem és én ennél többet szeretnék. Nagy meló, kell hozzá sok tehetség és sok munka, és tudom, hogy ezzel rendelkezem, baromi ambiciózus embernek tartom magam. Ettől függetlenül nagyon kevés lehetőség van ebben az országban zenei téren.”

- idézte az énekesnőt a 24.hu.

Vajon szívesen kipróbálná magát külföldön is? A lehetőség persze adott, csak meg kell találni hozzá az utat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás