promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka és Schobert Norbi elhagyták az országot, ráadásul Rácz Jenőéket is magukkal vitték – Ez áll a háttérben!
Borítókép:  Schobert Norbi és Rubint Réka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akármilyen kiruccanásra ment közösen Rubint Réka, Schobert Norbi, Rácz Jenő és Gyuricza Dóra, hiszen gyönyörű Merciket tesztelnek Ausztriában.

Úgy tűnik, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék között tényleg igaz barátság alakult ki az utóbbi időben, hiszen nem elég, hogy a fitneszguru segített kockahasú szívtiprót varázsolni a sztárséfből az esküvőjére, de azóta is többször elmentek a nemrég nyílt éttermébe – most pedig Ausztriába vitte őket az útjuk, és nem véletlenül.

Különleges lehetőséget kapott a két sztárpár, ugyanis kimehettek Grazba a G-Class Experience Centerbe, ahol tesztelhetik a Mercedes-Benz G-osztályt – az eddig feltöltött anyagok alapján pedig csodásan érzik magukat, hiszen nem akármilyen körülmények között vezethetik a remek autókat.

Eddig dombos, vizes helyeken mutatta meg Schobert Norbi, Rubint Réka, Rácz Jenő és Gyuricza Dóra, hogy milyen jól tudnak vezetni egészen extrém környezetben, és szinte biztos, hogy életre szóló élményben van részük kint Ausztriában, hiszen ilyesmi nem sűrűn adatik meg egy embernek.

Itt lehet megtekinteni pár képet:

Itt pedig egy videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás