promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka nem bírta szó nélkül hagyni: nyilvánosan üzent Rácz Jenőnek és Gyuricza Dórinak!
Borítókép:  Rubint Réka / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka nemrég Rácz Jenő éttermében járt, és olyat látott, ami mellett nem tudott szó nélkül elmenni.

Azt valószínűleg már mindenki tudja, hogy Rácz Jenőék nagyon jóban vannak Schobert Norbiékkal, hiszen a fitneszguru segített kockahasat varázsolni a sztárséfre az esküvője előtt, így közel került egymáshoz a két páros. Rácz-Gyuricza Dóri még egy online edzésvideóban is szerepelt Rubint Rékával, aki most nyilvánosan, Instagramon írt egy nagyon kedves üzenetet nekik.

„Eddig is tudtam, hogy Dòri egy szív-lèlek, tündéri, csupaszív ember, de ma este látva, hogy mennyire magáénak érzi a SZERELME, Rácz Jenő éttermét és az ott zajló munkát… kötènyt kötött és segît … a Szerelmének egész este ès éjjel … a pultban àllva … Dràga Jenő! Társat találni a legèrtèkesebb KINCS az èletben! Te (is) megtalàltad!!! Csodálatos ezt látni!!! Egy életen át tartò Szerelmet és Szövetséget kívànok Nektek!!!”

– írta Rubint Réka.

Úgy tűnik, hogy tényleg őszinte barátság van köztük, és ezt Rácz-Gyuricza Dóri hasonló hangvételű reakciója is igazolja:

„Nagyon köszönöm drága Rékám. Ha csak fele olyan jó feleség leszek mint te, Jenő összeteheti a kezeit”.

Rubint Réka nem bírta ki, és válaszolt barátnője kommentjére, ezek alapján pedig önmagát látja benne, ami valószínűleg nagyon jólesett Rácz-Gyuricza Dórinak:

„Már most olyan vagy , mint èn 20évvel ezelőtt. Az első pillanatok, mindent meghatároznak és mindent eldöntenek. Titeket a Jòisten egymásnak teremtett. Tiszta szívből kívànom, hogy tartson ez a csodàlatos egység és szövetség egy èleten át közöttetek!”

Itt lehet megnézni Rubint Réka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás