promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi kockahasú szívtiprót varázsolt Rácz Jenőből – Képen a hihetetlen átalakulás!
Borítókép:  Rácz Jenő / youtube.com/chefjenoracz (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi segítségével sikerült elérnie Rácz Jenőnek, hogy az esküvőjére bomba formában legyen.

Az RTL Klub Nyerő páros című műsorának tavalyi győztesei, Rácz Jenő és Gyuricza Dóra hamarosan összeházasodnak, ezért A Konyhafőnök zsűritagja elhatározta pár héttel ezelőtt, hogy kockahassal fogja feleségül venni élete szerelmét. A célja elérésében Schobert Norbi segített neki, és úgy látszik, hogy igazán beváltak a módszerei.

„1 hónap, -10 kg Rácz Jenő Barátomról! Esküvői felkészítés teljesítve! Sok boldogságot Fiatalok!”

– írta Schobert Norbi a képhez, amin Rácz Jenő félmeztelenül, izmosan feszít, büszkén mutatva az új, impozáns külsejét.

A kommentelők szinte rá sem ismertek a sztárséfre, hiszen hirtelen egy szívdöglesztő, kigyúrt pasi látványa tárult eléjük, ezt pedig páran alig tudták felfogni – sőt, voltak olyanok is, akik annyira nem hittek a szemüknek, hogy azt állították, biztos hamis a fotó.

Schobert Norbi pár napja már adott egy kis helyzetjelentést Rácz Jenő haladásáról, és abba is beavatott minket, hogyan sikerült elérniük a 10 kilós fogyást:

„Az esküvői fotókat egy életen át nézzük. Életünk legszebb napja. Ruha, lakodalom, utazás, ékszer. Milliókat költünk. Azért nem árt, ha a testünk is csinos hozzá. Jenő 1 hónap alatt egy tízest dobott le velem edzéssel és személyre szabott update étrenddel úgy, hogy a Michelin csillagos ételeit is kóstolnia kell. Ma két Coopert futottunk és gyúrtunk is. Mindkét 12 percet 2700 m felett letolta. Kiváló. Dóri is Keto-ban lepucolta magát. Fontos: a nagy nap után is megtartjuk a szintet!”

Itt lehet megtekinteni Rácz Jenő látványos átalakulását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás