promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes: egy 2081-ből érkező időutazó olyan fotót mutatott, amelytől hangosan fogsz röhögni vagy 10 percig - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Esélytelen, hogy kitaláld a cikk olvasása nélkül.​

Az időuatazós és világvégés kontentek virágkorukat élik a közösségi médiumokon, így a TikTok-on, a Facebook-on és a Youtube-on gombamód szaporodnak ezen tartalomfélék. Sokan a téma felkapottságát arra használják fel, hogy a több tízezres, esetleg százezres rajongótábort építsenek maguk köré.

Regetegen persze a cikkeket és videókat csak szórakozás és szórakoztatás céljából készítik. Így például a spanyol fiú a TikTok-on, aki azt monja, hogy 2027-ben rekedt, miközben a Földön már nem lakik senki,

de videókat a Youtube-ra fel tud tenni így is, sőt, azt még mi a jelenkorunkban is látjuk.

Az időutazók és időutazós sztorik legfőbb gyűjtőhelye mégis az ApexTV a Youtube-on, ahol állítólagos időutazókat szólaltatnak meg. Persze sokan ezeket a videókat teljesen komolyan veszik, így pedig a közönségük is elég széles palettán mozog. Vannak a hívők, akik azért mennek fel az oldalukra, hogy bizonyosságot szerezzenek az időutazás létezéséről, míg mások csupán szórakozás céljából látogatnak el hozzájuk,

hogy egy kcisit kikapcsoljanak az unalmas mindennapok után.

Az ApexTV-n a rengeteg videó közül a legdöbbenetesebb és persze legviccesebb az, amelyikben egy magát a jövőből érkezőnek valló ember azt mondja, hogy évezredekkel korább is járt már, sőt, hozott fotókat dinoszauruszokról is, amit meg is mutat a felvételen. Döntsétek el ti, hogy ez a dínó mennyire béna, vagy éppen mennyire hihető.

A videóban az elindítás után azonnal láthatjátok is a férfi által bemutatott képet:

De persze ezen videók mellett is akadnak szép számmal az Apple csúcstermékét, az iPhone-t a régmúlt korokban megtaláló, őrült elméletek is, amelyekről később persze bebizonyosdik, hogy valaki valamit nagyon elnézett.

(via Bors)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás