promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka kiosztotta Tóth Gabit, sírva fakadt az énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi sírva hagyta ott mestertársait a Sztárban sztár leszek! forgatásán.

Kevesebb, mint két hét, és újra képernyőn a TV2 nagyszabású showja, a Sztárban sztár leszek! második szériája. Az előválogatókra érkező több ezer jelentkező már az első pillanatban feladta a mestereknek a leckét, Tóth Gabinak, Köllő Babettnek, Majkának és Pápai Jocinak a derűs pillanatok mellett sokszor egymással is meg kellett harcolnia, mikor egy-egy versenyző sorsáról döntöttek.

„Sokat küzdöttünk egymással, számtalan vitás helyzet volt, de rengeteget nevettünk is. Durva érzelmi hullámvasút volt az egész, én például többször sírva fakadtam - hol az egyik mestertársammal kialakult vita miatt, hol pedig egy-egy énekes produkcióját könnyeztem meg”

- fogalmazott korábban Köllő Babett, akinek szavait a műsor legújabb előzetese is megerősíti.

Ugyanis már az előválogatók során egymásnak esik Majka és Tóth Gabi, ráadásul olyannyira, hogy az énekesnő sírva hagyja majd ott mestertársait az adásfelvételen. Végül Pápai Joci vígasztalja meg Gabit.

Hogy pontosan min is veszett össze ennyire a két előadó, az leghamarabb csak szeptember 4-én derül ki. A Sztárban sztár leszek! adásait rendhagyó módon, minden szombaton és vasárnap este láthatjuk majd a TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás