promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott az Exatlon Hungary - nem lesz több évad a műsorból?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Emberek százezreit érdekelte az Exatlon Hungary botránya, de A Konyhafőnök kajapazarlására is rengetegen kattintottak. Ezeket a híreket olvasták a legtöbben az elmúlt napokban.

Az Exatlon Hungary 3. évadának fináléja után összegyűjtöttük, hogy az elmúlt hónapokban mi érdekelte leginkább az embereket a műsorral kapcsolatban. Íme a 10 legolvasottabb Exatlonos cikkünk, köztük a műsor legnagyobb botrányaival.

Még az utolsó adások sem tudták megmenteni az Exatlon Hungary-t. Siralmas nézettséggel búcsúzott az egykor népszerű sport reality. Vajon van még ennek a műsornak jövője, vagy a 3. évad volt egyben az utolsó is?

Itt a bizonyíték, hogy az Exatlon Hungary 3. évadának fináléja pontosan ugyanolyan volt, mint a 2. évad döntője. Átverték a nézőket? Vajon tényleg ennyire megrendezték a műsort?

A Konyhafőnök döntős hetének elején a nézők szavaztak arról, hogy kit szerettek volna nyertesnek látni. Vajon tényleg az évad legszimpatikusabb versenyzője lett a győztes? Az alábbi cikkben megtudhatod, kire szavaztak a legtöbben.

A finálé kapujában esett ki A Konyhafőnök talán legutáltabb versenyzője; ráaádsul egy undorító feladat miatt.

Az ALDI közösségi oldalára érkezett egy kérdés, hogy mi lesz azokkal a maradékokkal, amelyeket nem használnak fel A Konyhafőnökben. Szerinted mekkora pazarlás megy a műsorban?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás