promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átverés volt az Exatlon Hungary döntője?
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary 3. évadának döntője az utolsó részletekig, pontosan ugyanolyan volt, mint a 2. évad döntője. Átverték a nézőket? Vajon tényleg ennyire megrendezték a műsort?

Véget ért az Exatlon Hungary 3. évada. Az idei szezon legjobb női versenyzője Szente Gréti, míg legjobb férfi játékosa Herczeg-Kis Bálint volt. Bár a legtöbben örülnek a Kihívók győzelmének, és szívből gratulálnak nekik, vannak, akik nincsenek kibékülve azzal, hogy egyetlen Bajnok sem került be még a top 2-be sem.

És mit csinál az az ember, aki nincs megelégedve egy műsor fináléjával? Összeesküvés-elméleteket, különféle csalási teóriákat gyárt, amivel elülteti más emberek fülébe a bogarat. Ilyenre láttunk példát A Konyhafőnök előző évada után is, amikor azzal vádolták meg a fődíjat megnyerő Armandót, hogy az RTL Klub fizetett színésze volt.

Most egy olyan levél jutott el szerkesztőségünkhöz, amelyben a feldühödött úriember azzal vádolja az Exatlon Hungary készítőit, hogy még a döntőt is manipulálták. A levél tartalmát változtatás nélkül közöljük.

„Kedves szerkesztőség!

Gyakran olvastam az exatlonos cikkeiket az oldalukon, és láttam hogy sok nézői véleménnyel és levéllel is foglalkoznak. Most én hívnám fel a figyelmüket valamire. Arra hogy az egész döntő egy manipulált átverés volt. Már az egész idei évad sokmindenben más volt, mint az eddigiek de azt nem hittem volna, hogy itt még a döntőt is megrendezik. Az egész évad alatt látszódott, hogy a műsor készítői a kihívókkal szimpatizálnak, és nekik kedveznek, és lám nem is volt piros a döntőben. Meg mi volt már ez a döntő? Ilyen játék nincs! Elég csak megnézni ezt a videót és mindent meg fognak érteni.”

A magát csak Sz. Mikinek nevező úriember egy YouTube-videó linkjét is elküldte a levele mellé, ami Hunique legfrissebb tartalma a csatornáján. Hunique-al korábban egy exkluzív interjút készített a Promotions.hu annak apropóján, hogy a TV2 töröltette a szerkesztő két csatornáját is, miután elmondta az igazságot a műsorról.

Az Elképesztő hasonlóságok címet viselő videóban Hunique azt mutatta meg, hogy mennyire hasonlított egymásra a 2. évad és a 3. évad döntői. A tavalyi szezon női döntőjében Pap Dorci maradt alul Busa Gabival szemben úgy, hogy Gabi 5:2-re nyerte az első szettet. Majd a második szettet szintén 5:2-re nyerte meg Gabi, ezzel ő lett a női győztes.

Az idei évad női döntőjében Buzás Dóri kapott ki Szente Grétitől úgy, hogy Gréti 5:2-re nyerte az első szettet. Gréti aztán a második szettet is megnyerte, 5:2-re.

Érdekesség, hogy mindkét évad női döntőjében összesen 14 futamot futottak a finalisták, és mindkét évadban 71 - 29 volt a teljesítmény százalékban kifejezett aránya.

Lássuk most a férfi döntőt! A 2. évad férfi döntőjének első szettjét Böjte Dave nyerte 5:1-re. A második szettben pedig 5:2-re verte meg Adut.

A 3. évad férfi döntőjének első szettjét Bálint nyerte 5:0-ra. A második szettet 5:3-ra nyerte Wald Ákos ellen.

Számoljunk csak újra! A két évad férfi döntőiben is összesen 13-13 futamot mentek a finalisták, és mindkét évadban 77 - 23 volt a teljesítmény százalékban kifejezett aránya.

Manipulált, megrendezett döntő, vagy csak puszta véletlen? Mindenki döntse el maga! Hunique videóját pedig teljes egészében alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás