promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka durván porig alázta Tillát – Most túl messzire ment?
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka a Bezár a bazár! forgatásán kelt ki magából, ugyanis mindennek elhordta Till Attilát, aki alig talált szavakat a viccesnek szánt, de elég durva sértésekre.

Majoros Péter, azaz Majka mostanában több botrányba is belekeveredett, sőt, még Puzsér Róbert is kiakadt rá. Pár hete sokaknak nem tetszett, hogy Schobert Norbi oldalára állt a „csimpánzcsöcs”-balhénál, aztán nagy port kavart az RTL Klubbal való ügye is, nemrég pedig nyilvánosan alázta meg barátját és zenésztársát, Curtist – bár ő később keményen megbosszulta azt.

Majka már jó ideje vezeti Till Attilával a TV2 Bezár a bazár! című műsorát, és a közönség mindig élvezni szokta a baráti csipkelődésüket, de most úgy tűnik, hogy a rapper túlment egy határon, ugyanis meglepően kemény és sértő szavakkal illette poénból Tillát, miközben az aktuális játékosokhoz beszélt.

„Máté, arra szeretnélek megkérni, hogy számodra a sokkal szimpatikusabb embert válaszd ki, és maradj itt vele kvízelni. Gábor, te pedig a nem szimpatikus, az antipatikus, a senkiházi, a porba való, a rosszképű, a rőzsehajú, a madárfészekfejű, a kamu francia...”

mondta Majka „viccelődve”.

Till Attila kikerekedett szemekkel, nem túl őszinte mosollyal figyelte, ahogy műsorvezetőtársa mindenki előtt alázza őt, majd ezzel a reakcióval szakította meg a beszólások sorát:

„Ezt túltoltad!”

Itt lehet megtekinteni a kellemetlen pillanatokat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás