promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka Schobert Norbi oldalára állt a csimpánzcsöcs-botrányban
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Majkának átjött, valójában mit akart mondani Schobert Norbi a nagy botrányt kiváltó „csimpánzcsöcs”-ös interjújában, ugyanis most nyilvánosan állt ki mellette.

Schobert Norbi nemrég rendesen feldühített pár embert, mikor azt mondta, hogy „a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi”, illetve a csimpánzcsöcshöz hasonlította az elhízott, korosodó férfiak melleit. Ezért több híresség is nekiment a fitneszgurunak, de úgy látszik, hogy az ország egyik legnépszerűbb előadója, Majoros Péter, azaz Majka kiáll mellette.

„Elsők vagyunk halálozási statisztikában... Egy olyan országban, ahol a Schobert Norbi a legnagyobb szemét, ha kimondja, hogy dagadtak és lusták az emberek... Gondolom semmi összefüggés...”

– írta Majka.

Voltak, akiket nagyon meglepett a rapper határozott álláspontja, de olyanok is akadtak, akik teljes mértékben egyetértettek vele, szóval tényleg egy elég megosztó témáról van szó. Még Schobert Norbi is reagált Majka nyilvános támogatására, bár közben muszáj volt tisztáznia pár dolgot, mert úgy tűnik, hogy szokás szerint megint máshogy értelmezték az emberek a mondanivalóját:

„Majka Papa! Köszönöm, hogy kiálltál értem, de szeretném eloszlatni a félreértéseket. A bulvár tálalta, hogy én vágódisznóztam a 100 kg feletti férfiakat. Kamu. Vágódisznóztam a 100 kg feletti sertéseket és azt mondtam nem igaz, hogy a férfi 100 kg felett kezdődik. Ennyi. A férfiasság, a nőiesség nem kiló, centi, vagy pénz kérdése. Lehet valaki 200 kilósan is férfiatlan a tetteivel és lehet valaki tolószékben, 60 kilósan is komoly harcos! Ennyi. Kár kapaszkodni a béna mondásokba. Változtatni kell. Szedje össze magát aki hallja amit mondani akarok. Aki utál az úgyse akarja érteni. Aki szeret az hallja a lényeget. Kösz még egyszer Peti! Nem vagy 100 kg, de Te is kemény csávó vagy!”

Itt lehet megtekinteni Schobert Norbi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás