promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dagad a botrány Majka körül: az RTL Klub mindent tagad
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajtóinformációk szerint Majka visszautasította az RTL Klub ajánlatát, de az RTL Klub szerint nem is tettek neki ajánlatot. Akkor most hol az igazság?

Gyorsan terjedt el a hír, hogy Majka visszautasította az RTL Klub mesés ajánlatát, és meghosszabbította a szerződését a TV2-nél. Bár a rapper nemrég még azt mondta, hogy felhagy a tévézéssel, úgy tűnik, a TV2 Csoportnak mégis sikerült maradásra bírnia őt.

„Csak akkor tudok valamit szívvel-lélekkel csinálni, ha jól érzem magam benne, ha olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiket ismerek, akikben megbízom, akikkel szeretek együtt dolgozni. A TV2-nél adottak ezek a körülmények, az elmúlt közel Tizenöt évben sok mindent csináltunk együtt. Csapatjátékos vagyok, és én ezt a csapatot választottam”

- nyilatkozott a Bors-nak Majka.

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen műsorban láthatjuk viszont a rappert műsorvezetőként, mindenesetre minket sokkal jobban érdekelne, hogy a lap honnan értesült arról, hogy Majka az RTL Klubtól is kapott egy komoly ajánlatot, amit ő visszautasított. Ugyanis a híranyagban nincs megemlítve a forrás, akitől az információ érkezett, Majka pedig nem beszélt arról, hogy az RTL Klub megkereste volna.

A furcsaság a Blikk-nek is feltűnt, és meg is keresték Kolosi Pétert, az RTL programigazgatóját, aki megdöbbentő nyilatkozatot tett.

„Mielőtt lejár Majka Tv2-és szerződése, valamilyen módon mindig meg szokta keresni az RTL Magyarországot. Most februárban először közös ismerősökkel, nem is eggyel “üzente meg”, hogy tavasztól “szabad”, majd ő maga is megkeresett, hogy ezt elmondja. Már akkor jeleztem neki, hogy ne számítson semmilyen ajánlatra, mert tudom, hogy ha tennék, előbb-utóbb a sajtóban olvasnám a részleteket. De persze, szívesen beszélgetek vele, hiszen régen ismerjük egymást, és ha szeretne valamit, mondja nyugodtan. Ezek után találkoztunk is, elmondta, hogy váltani akar, sőt konkrét elképzelései voltak, mely műsorainkban szerepelne. Február 13-án még írásban is részletezte, mik lennének fontosak neki egy megállapodásban. Gondolkoztunk néhány napot, majd visszahívtam, és megmondtam neki, hogy nem látjuk jelenleg a helyét sehol az RTL Magyarország csatornáin, de ha gondolja, ne köteleződjön el túl hosszú időre aTV2-nél, és majd beszéljünk egy év múlva. “Akkor most kikosaraztál” - mondta. Nem cáfoltam, és azóta meg mégcsak nem is beszéltünk”

Ezek szerint Majka kereste meg többször is az RTL-t, hogy ott kapjon műsorvezetői munkát. Feltevődhet a kérdés, hogy akkor hol az igazság? Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás