promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen videó került ki Majkáról és a feleségéről
Borítókép:  Dundika és Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka és Dundika úgy gondolták, hogy egy poénvideóval reklámoznak egy oldalt, de a végeredmény nem vicces, hanem inkább kellemetlen lett.

Majoros Péter, azaz Majka annak idején, mikor a koronavírus miatt kórházban volt, elárulta a követőinek, hogy hosszú távon szeretne egy kicsit függetlenebb lenni, és inkább a YouTube-on tevékenykedni, ahol különböző érdekes tartalmakat hozna a nézőknek. Nos, most érkezett is egy felvétel, de az emberek valószínűleg egyáltalán nem erre számítottak.

Majka és felesége, Dundika készítettek közösen egy humorosnak szánt videót, amiben egy párterápia keretein belül reklámoznak egy olyan oldalt, ahol különböző termékeket lehet csereberélni – és maga az ötlet valóban mókás, de az alakítások miatt nagyon kellemetlenné válik az egész, ugyanis a rapper a Szőke kóla óta sajnos nem lett tehetségesebb színész.

A rajongóknak persze bejött a poénvideó, sőt, egyesek szerint simán csinálhatna Majoros Hajni és Péter egy akció-vígjátékot is együtt. Bár akadtak olyanok is, akik nem igazán értették, hogy pontosan mit is akarnak reklámozni ezzel, hiszen nem sokat árultak el az érintett oldalról, de ettől függetlenül máris több ezren voltak kíváncsiak a rövidke alkotásra, amit itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás