promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka besokallt, abbahagyja a tévézést?
Borítókép:  Majoros Péter / youtube.com/Majka official (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Éppen a kórházból élőzött a koronavírusos Majoros Péter, mikor a jövőről is szót ejtett, és kiderült, hogy egy jó ideig nem szeretne televíziós műsorokban szerepelni, és azt is elárulta, hogy miért.

Hiába vigyázott nagyon magára Majka, sajnos őt is elérte a hírhedt koronavírus-járvány, ráadásul nincs túl jó állapotban, hiszen többek között kétoldali tüdőgyulladása van. Ettől függetlenül szinte minden egyes nap élő bejelentkezéssel tudatja a rajongókkal az állapotát, és közben persze más témák is előjönnek – most például a gyógyulás utáni terveiről beszélt, amik között nem igazán szerepel már a televíziózás.

„Nem akarok tévézni. A televíziózás nekem most egy kicsit olyan, hogy jó, megvolt. [...] Az van, hogy az elmúlt években nagyon jól kerestünk, az elmúlt években nagyon sikeresek voltunk, és megengedhetem magamnak azt, hogy ne azt vállaljam el, amit csak kell, hanem amit én akarok valójában. És ehhez az kell, hogy ezeket a feltételeket megteremtsem. Az első és a legfontosabb feltétel, hogy független legyek például. [...] És ez egy nagyon fontos dolog. Például, hogyha mondjuk innen kimegyek, akkor azt is elterveztem, hogy szeretném tovább csinálni ezt a csatornát, de máshogy. Nyilván nem COVID-napló 2317, hanem hogy szeretnék valami olyat csinálni, hogy mit tudom én... Elmenni számomra érdekes emberekhez a lakásukba, megkérdezni tőlük két mondatot, ami érdekelhet. Komoly, ökörködés, utánanézni, társadalmi témák, bármi, szóval ezeket mind. Szeretnék valami olyat csinálni, ami független, sokkal kevesebbet fizet – ez nem kérdés –, viszont tízszer boldogabbá tud tenni. Szerintem ez a legfontosabb az életben”

– árulta el Majoros Péter.

Már volt róla szó, hogy hosszabb pihenőre menne – és egy ilyen megbetegedés után ki is jár neki –, de jelenleg még szerződés köti a TV2-höz, szóval egy ideig várnia kell az ideiglenes visszavonulásra. Viszont a YouTuberkedés remek ötlet a részéről, hiszen jelenleg is elképesztően sokan kíváncsiak a feltöltéseire, és ha a maga ura lehet, akkor jó eséllyel tényleg valami maradandót fog alkotni a közönség számára.

Itt lehet megtekinteni Majka tegnap esti élőzését a kórházból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás