Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tolvai Reni fedetlen keblekkel szexizik a bambuszerdőben

Tolvai Reni fedetlen keblekkel szexizik a bambuszerdőben

Színes

Tolvai Reni fedetlen keblekkel szexizik a bambuszerdőben

Színes

Promotions 21:01

Az énekesnő brutálszexi képeket szállított legújabb videoklipjének forgatásáról.

Vasárnap forgatták Tolvai Reni legújabb számának videoklipjét, a szexi énekesnő pedig ennek örömére több fotót is megosztott a forgatásról. A Megasztár 5. szériájának gyönyörű hangú győztese az utóbbi időben számos megbotránkoztatóan dögös ruhakölteményekben jelentkezett, így kicsit sem lepődtünk meg azon, hogy új klipjében sem a szégyenlős oldala lesz előtérben.

Az új videó – amely Reni legújabb, egyelőre még szupertitkos dalához készült – a képek alapján egy bambuszokkal és náddal körbenőtt, dzsungelszerű környezetben fog játszódni, a híresség outfitjei pedig igazodnak a forró, trópusi hangulathoz. 

A forgatásról közzétett, csábító képeken szokás szerint az énekesnő melléé a főszerep. Illetve, ha pontosabban akarunk fogalmazni, akkor a fél melléé. Reni egyik ruhája ugyanis csak a fél mellét takarja, a másik oldalon pusztán egy vékonyka, átlátszó anyag fedi el keblét, no meg egy bimbótapasz. 

Nézzétek meg ti is a vadító forgatási képeket:

Tolvai Reni egyébként az elmúlt időben rengeteget fogyott, nem sokkal ezelőtt még a Fitt Info címlapjára is felkerült. Bár mostanában az énekesnő csupa szexi, kihívó ruhában pózol, arról is mesélt, hogy nagy utazás volt neki eljutni idáig, hogy ilyen sokat meg merjen mutatni alakjából.

Amíg megjelenik Reni új klipje, nézzétek meg egy korábbi videóját, ami várhatóan hasonlóan forró hangulatban játszódik, mint az új alkotás:

Borítókép: Profimedia