promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva óriási melleket villant, miközben dögös fehérneműben csábít minket maga mellé – fotó
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Való Világ egykori vadmacskája, Baukó Éva megint brutálszexi képet rakott ki magáról, amitől biztos, hogy mindenkinek leesik majd az álla.

Baukó Éva már annak idején a Való Világ negyedik szériájában is megmutatta, hogy nem érdemes őt felidegesíteni, azóta pedig igazi botrányhősnő lett belőle, aki sose fél megosztani a világgal a néha elég kemény véleményét. Az utóbbi hónapokban simán nekiment Tóth Gabinak, Vajna Tímeának vagy akár Zimány Lindának, sőt, még egykori villatársa és barátja, Alekosz is megkapta tőle a magáét – bár az az eset eléggé elfajult, hiszen állítólag bírósági ügy lett belőle.

Baukó Éva nem csupán a balhéival hívja fel magára az emberek figyelmét, hanem a csábító testével is, hiszen időnként olyan dögös képeket rak ki magáról, hogy még azoknak is beindul a fantáziájuk, akik egyáltalán nem kedvelik őt.

Most például egy elképesztően szexi fehérneműben pózolt Baukó Éva, miközben brutális módon kidobta a hatalmas melleit, és úgy néz ránk, mint aki éppen az ágyba próbál csábítani minket maga mellé.

Mondani sem kell, hogy az egykori valóságshow sztár fotója rögtön nagy hatással volt a rajongóira, hiszen csak úgy özönlöttek a kedvelések és az elismerő kommentek, hogy milyen gyönyörűen néz ki.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva vadító képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás