promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva keményen nekiment Zimány Lindának, de Vajna Timi is kapott tőle – videó
Borítókép:  Baukó Éva / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egykori villalakó, Baukó Éva megint kiosztotta a magyar celebeket, így például Zimány Linda, Vajna Timi és Vasvári Vivien is megkapták a magukét.

Azt már megszokhattuk, hogy ha a Való Világ negyedik szériájának egykori játékosa, Baukó Éva egyszer kinyitja a száját, abból balhé lesz, hiszen nagyon kevés olyan hírességet tudnánk megemlíteni, akivel még nem volt valamilyen szintű összetűzése. Most a Life TV Bréking című műsorába kapott meghívást, ahol megint sikerült olyat mondania, amivel jó nagy port kavart.

„Zimány Lindát is börtönbe kéne zárni”

– kezdte Baukó Éva, mikor az egyik műsorvezető, Berki Krisztián felvezette, hogy a nők különböző applikációkkal szerkesztik a képeiket, hogy szebbnek tűnjenek.

„Köze nincsen a Zimány Lindának élőben a fotóihoz, vagy akár a Vasvári Viviennek, vagy akár a Vajna Timinek”

– folytatta Baukó Éva.

Ezek után kicsit mélyebben is belement a témába, hiszen tovább taglalta, hogy Zimány Linda évekkel ezelőtt még milyen szép nő volt, és valószínűleg nincs rendben magával, amiért ennyi plasztikai beavatkozást csináltat.

A durva kijelentések miatt persze több kommentelő is kiakadt, hiszen sokak szerint Baukó Éva is használ ilyen megtévesztő applikációkat, ráadásul neki is volt plasztikai műtétje, ugyanis a mellei nem eredetiek. Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy ismét kemény véleményt fogalmazott meg a híresség, szóval nem hazudtolta meg önmagát.

Itt lehet megtekinteni a fent idézett jelenetet:

Itt pedig eldönthetjük, Baukó Évára mennyire igaz, hogy bort iszik, vizet prédikál:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás