promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián olyan durva beszólást kapott, hogy abból még az RTL Klub-nak is pattant egy csicskalángos
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pörög a beszólások tengere, Berkinél újabb aranyköpés landolt.

Berki Krisztián az elmúlt hónapokban nagyon megpörgette a bulvármédia különböző csatornáit, a feltételezett büntetőfékezés-ügy, majd Hajdú Péter tévéjétől, a Life TV-től való viharos távozása után a figyelem középpontjába került, meg persze Puzsér Róbert kritikus is sokat tett azért, hogy Berki mindig a bulvártenger habjainak tetején lebegjen.

Berki Krisztián Isntagram oldala tele van fricskákkal, diszkrét és nagyobb beszólásokkal is. És persze rengeteg szponzorált poszt is fut egyszerre, a "rajongók" pedig erre is reflektálnak folyamatosan. A legutóbbi posztok szinte mindegyike támogatott tartalom, és erre az egyik hozzászólótól érkezett is egy fontos felismerés.

A hozzászóló szerint:

"Öcsém, ennyi reklámot! RTL klub hozzad képest kutyaf***a"

De mégis miért fontos, hogy ennyi reklám legyen egy Instagram-oldalon? Hogy alakult át az Instagram a diszkrét, úgynevezett natív reklámtartalmak tengerévé? És hogy egy celebnek vagy akárki másnak miért jó egy jól pörgő Instagram-oldalt csinálnia, merthogy minden poszból lehet egy jó reklám? Erről már korábban írtunk egy hosszabb cikket, amelyet itt olvashattok el:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás