promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnyán át akarták verni Berki Krisztiánékat
Borítókép:  Berki Mazsi és Krisztián / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián és Mazsi éppen a Maldív-szigeteken pihennek, de úgy látszik, hogy mindig résen kell lenniük, ugyanis majdnem komoly csalás áldozatai lettek.

Mostanában elég sűrűn hallhattunk Berki Krisztiánról, hiszen újra előkerült a több évvel ezelőtti „büntetőfékezős” ügye, majd kirúgták a Life TV-től, legutóbb pedig bejelentette, hogy jön az első közös gyermekük a feleségével, Mazsival. El is ugrottak gyorsan örömükben a Maldív-szigetekre, ahonnan rendszeresen bejelentkeznek, most pedig kiderült, hogy csalók próbálták átverni őket telefonon keresztül.

„Ismét van egy új csaló banda, akik azt mondják, a bankkártya csalás osztályáról vannak, és furcsa tranzakciók történtek a számládon. Juttassátok el minél több emberhez, hogy ne tudjanak becsapni embereket! Mi fiatalok talán már nem dőlünk be ennek, de idősebb rokonaink talán még igen. Gusztustalan csalók vagytok, remélem olvassátok! Hívóazonosító nélkül telefonálnak!”

– írta Berki Mazsi a közösségi oldalán, majd férje is megosztotta.

Mazsit elvileg kétszer is felhívták ezek a bankkártyás csalók, de szerencsére nem jártak sikerrel, mert résen volt. Még az is lehet, hogy direkt kifigyelték, hogy külföldön tartózkodik, és ezért próbálkoztak ezzel a szöveggel, de benne van a pakliban, hogy mindenkit így akarnak átverni, ezért mindenképp érdemes odafigyelnünk, nehogy a pénzünk bánja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás