promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone megmutatta csodaszép feleségét és lányait – fotó
Borítókép:  Sylvester Stallone / Leon Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Különleges családi képet osztott meg Sylvester Stallone, amin megcsodálhatjuk ámulatba ejtően gyönyörű feleségét és csinos lányait is.

Sylvester Stallone a legendás Rocky, és Rambo szerepében is maradandót alkotott, de semmit sem érne a hatalmas siker, ha nem oszthatná meg valakivel. Sly szerencsére már 23 éve boldog házasságban él szerelmével, az egykor modellként dolgozó Jennifer Flavinnel, akivel három közös lányuk is született, akik folyton poénkodnak apjukkal.

Most egészen kivételes dolog történt, ugyanis egy családi kiruccanáson végre mind az öten összeálltak egy közös fotó erejéig, így Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, Sistine Stallone, Sophia Stallone és Scarlet Stallone is megmutatták magukat – és csak úgy sugárzik belőlük a boldogság.

Sylvester Stallone igaz, hogy manapság rendkívül elfoglalt, hiszen többek között A feláldozhatók negyedik részén, A pusztító folytatásán, illetve a Rocky IV. egy új változatán is egyszerre dolgozik, de szerencsére a gyermekeire is jut ideje, miközben még élete első szuperhősös filmjét is elvállalta, amit természetesen már nagyon várnak a rajongók.

Itt lehet megtekinteni Sylvester Stallone családi fotóját, amin legfelül, középen látható a felesége:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás