Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sylvester Stallone megmutatta csodaszép feleségét és lányait – fotó

Sylvester Stallone megmutatta csodaszép feleségét és lányait – fotó

Színes

Sylvester Stallone megmutatta csodaszép feleségét és lányait – fotó

Színes

Baranyecz János 13:13

Különleges családi képet osztott meg Sylvester Stallone, amin megcsodálhatjuk ámulatba ejtően gyönyörű feleségét és csinos lányait is.

Sylvester Stallone a legendás Rocky, és Rambo szerepében is maradandót alkotott, de semmit sem érne a hatalmas siker, ha nem oszthatná meg valakivel. Sly szerencsére már 23 éve boldog házasságban él szerelmével, az egykor modellként dolgozó Jennifer Flavinnel, akivel három közös lányuk is született, akik folyton poénkodnak apjukkal.

Most egészen kivételes dolog történt, ugyanis egy családi kiruccanáson végre mind az öten összeálltak egy közös fotó erejéig, így Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, Sistine Stallone, Sophia Stallone és Scarlet Stallone is megmutatták magukat – és csak úgy sugárzik belőlük a boldogság.

Sylvester Stallone igaz, hogy manapság rendkívül elfoglalt, hiszen többek között A feláldozhatók negyedik részén, A pusztító folytatásán, illetve a Rocky IV. egy új változatán is egyszerre dolgozik, de szerencsére a gyermekeire is jut ideje, miközben még élete első szuperhősös filmjét is elvállalta, amit természetesen már nagyon várnak a rajongók.

Itt lehet megtekinteni Sylvester Stallone családi fotóját, amin legfelül, középen látható a felesége:

Borítókép: Sylvester Stallone / Leon Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP