promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így ünnepelte 23. házassági évfordulóját Sylvester Stallone és felesége
Borítókép:  Sylvester Stallone és Jennifer Flavin Stallone / Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone már több mint két évtizede él boldog házasságban szerelmével, amiről egy kedves kis képpel meg is emlékezett.

Sylvester Stallone egy olyan színész/író/rendező, akit a világon szinte senkinek sem kell bemutatni, hiszen gyakorlatilag nagyjából 40 év alatt sikerült a valaha volt egyik legnagyobb filmsztárrá válnia. Ez köszönhető például a két ikonikus karakterének is, az akcióhős John Rambónak, és az aranyszívű bokszolónak, Rocky Balboának, akik már összesen 13 alkotással ajándékoztak meg minket.

De tudjuk, hogy a mondás szerint minden sikeres férfi mögött egy nő áll, és ez Sly-nál is így van, hiszen már 23 éve Jennifer Flavin Stallone házastársa, akivel nagyon boldogok együtt. A nő valaha modell volt, így nem csoda, hogy három gyönyörű, közös lányuk is született, akiket Sistine-nek, Sophiának, és Scarletnek hívnak.

A pár most kirakott egy aranyos képet az instára, hogy ezzel emlékezzenek meg a jeles napról, és természetesen már rengetegen gratuláltak nekik, hiszen valóban nem kevés ez az együtt töltött idő. Szinte már szokatlan a filmvásznon könyörtelen, izmos Stallonét férj szerepben látni, de teljes mértékben illik hozzá, és érezni rajtuk, hogy mennyire szeretik egymást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás