promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone-t a saját lányai alázták meg Instagramon
Borítókép:  Sylvester Stallone / Alberto PIZZOLI / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába a világ egyik leghíresebb színésze Sylvester Stallone, még őt is kellemetlen helyzetbe tudják hozni a gyermekei.

Szinte hihetetlen, de Sylvester Stallone már 74 éves, viszont minden filmjével bebizonyítja, hogy a kor csupán egy szám, hiszen még ilyenkor is bármikor lemészárol egy hadsereget a nagyvásznon. Ettől függetlenül azért bőven észre lehet venni rajta az öregedés jeleit, hiszen például akármennyire is igyekszik aktív lenni Instagramon, nem mindig sül el jól, amiket kirak – most például a lányai szóltak rá.

Sylvester Stallone olyan fotót posztolt, ahol egy applikáció segítségével még idősebbé varázsolta magát, ami igaz, hogy elsőre egész vicces volt, de aztán megjelentek a fiatal gyermekei, és jól leoltották. Sistine azon aggódott, hogy vajon tényleg így fog kinézni Sly tíz év múlva, mikor már neki kell gondoskodnia róla, Scarlet pedig rögtön megfenyegette az apját, hogy törli ezt a programot a telefonjáról – mintha csak egy magatehetetlen bácsika lenne.

Ezzel nem elég, hogy keményen beszóltak az öregnek a kora miatt, de még meg is alázták őt, hiszen Sylvester Stallone elég hiú, és látni rajta, hogy nehezen fogadja el az idő múlását. A színész valószínűleg nevetett a kommenteken, de belül azért egy kicsit rosszul eshettek neki, viszont nem kell aggódnunk érte, ugyanis jövőre érkezik a Samaritan című filmje, amiben egy szuperhőst fog alakítani, szóval majd ott bebizonyítja a lányainak, hogy öreg Sly nem vén Sly.

Itt lehet megtekinteni a világsztár idősebb változatát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás