promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
UFO-szakértő: a sivatagban talált fémoszlop jel a Föld belsejéből, hogy földönkívüliek élnek ott
Borítókép:  Utah Department of Public Safety / PA Wire
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Száz százalék, hogy nem földi eredetű dologgal van dolgunk - nyilatkozta a szakértő az Express című lapnak.

Egy fémoszlopot találtak az utahi sivatag közepén, már ez is elég lett volna, hogy beinduljanak az elméletgyárak, de a hatóságok azt sem árulták el, hogy hol találták meg. Ezt azzal indokolták,

ha nyilvánosságot látnának a pontos koordináták, félő lenne, hogy brutálisan bepörögne a terület irányába a turizmus.

És mivel ez az egész cucc a sivatag közepén található, megeshet, hogy sokak eltévednének, így a rendőrségre is sok feladat várna. Másrészről a látványosságot elözönlő turisták tönkretennék a természeti környezetet is.

Egy Google-zseni viszont a néhány homályos információ alapján pár órán belül megtalálta a helyszínt, bár a pontos koordinátákat nem kötötte a nyilvánosság orrára. Annyit meg lehetett tőle tudni, hogy a Google Earth 2016-os fotói szerint tényleg van a területen egy oszlopszerűség. Szóval biztos, hogy a történet nem kitaláció, valamit találhattak a sivatagban.

Aztán tegnap érkezett a hír, hogy az oszlop eltűnt, és száz százalékosan nem lehet tudni, hogy kik vitték el. Állítólag valaki még vizeletnyomokat is talált a helyszínen, így feltételezik, hogy emberek voltak a tettesek, akiknek még könnyíteniük is kellett magukon a nagy munka közben. Egy Instagram-oldalra pedig egy állítólagos résztvevő képet is posztolt a nagy eltávolításról. Állítása szerint ezt azért kellett meglépni, mivel elkezdtek özönleni a turisták, így pedig félő volt, hogy a természet kis szigete hamarosan turistakikötő lesz, az emberek pedig tönkreteszik a természet értékeit egy-egy jó fotóért

Ez tehát 2020 egyik legnagyobb rejtélye, és az is marad még egy jó darabig. Ráadásul már Romániában is találtak egy efféle oszlopot, ami közben egy nap alatt el is tűnt.

Sokan amúgy egy híres művész, John McCraken művészete előtt tisztelgést látnak a szoborállítás hátterében. De egyelőre nincs olyan bizonyíték a kezükben, amit zöld ászként bedobva azonnal pontot tehetnének a történet végére. A monolit körüli titkolózás és a megválaszolatlan kérdések sora azonban egyeseket arra késztetetett, hogy megpróbáljanak földöntúli válaszokat találni. Az Űrodüsszeia című filmben felbukkanó monolit kísértetiesen hasonlít erre az építményre, így tényleg csak egy nagyon kis fantázia kell ahhoz, hogy azt mondjuk, ez bizony a földönkívüliek alkotása.

És bizony egyes UFO-szakértők ezt megejtették.

Scott Waring UFO-szakértő szerint ez a szerkezet igazából a földből lógott ki, egyfajta antennaként, jelezve, hogy a föld alatt idegen lények laknak, akik esetleg más földönkívüliekkel is kapcsolatba állhatnak. A monolit pedig ezt a kommunikációt segítette.

Waring amúgy az egyik leghíresebb összeesküvés-elméleti szakíró, aki rengeteg elmélettel állt elő az elmúlt években. Tőle származik a Marson talált vallási templom elképzelése is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás