promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ért a tündérmese: Zac Efron szakított barátnőjével
Borítókép:  CHRIS DELMAS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány hete még arról írtunk, hogy Zac Efron egy gyűrűt ajándékozott barátnőjének, amellyel, közeli barátok szerint a színész eljegyezte kedvesét. A love-sztorinak azonban most vége, a High School Musical sztárja szakított a lánnyal. 

Zac és Vanessa Valladares kapcsolata öt hónapig tartott. A Sun magazin szerint a színész munkája szólt bele a kapcsolatukba, hiszen a sztár jelenleg is forgat és a távolság legyőzte a szerelmüket, nem bírták tovább folytatni. 

Pedig a közeli barátok már reménykedtek abban, hogy Efron végre megtalálta az igazit. Egy ismerős azt nyilatkozta, hogy meglepte a hír, hiszen eddig annyira komolynak tűnt a kapcsolat, hogy a Baywatch főszereplője, kedvese kedvéért Ausztráliában akart letelepedni.

„Úgy tűnt, Zac megtalálta az igazit. Teljesen odáig voltak egymásért. Úgyhogy amikor úgy döntött, hogy tovább marad Ausztráliában, Zac azt javasolta Vanessának, hogy vegyenek együtt egy házat”

- mondta el a forrás. 

Ezzel véget ért a tündérmese, de mielőtt a rajongóknak felcsillanna a szeme, és képzeletben már újra összehozták volna a fiút egykori barátnőjével Vanessa Hudgens-szel, el kell hogy keseredjenek. Az énekes-színésznőre ugyanis nemrég rátalált a szerelem. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás