promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme Vanessa Hudgens új pasija!
Borítókép:  C3396 / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A High School Musical sztárja, Vanessa Hudgens még januárban szakított előző párjával, de úgy látszik, hogy nem sokáig búslakodott. A rajongók az Instagramon jártak utána, hogy ki lehet kedvencük szívének meghódítója.

Mielőtt bárki azt hinné, hogy Zac Efron az, ki kell, hogy ábrándítsam. A két egykori tinisztár már rég nem, pontosabban több, mint 9 éve nem igazán tartja a kapcsolatot, úgyhogy a nagy újra egymára találásról éppen itt az ideje, hogy letegyenek a rajongók 

Vanessa új pasija nem más, mint Cole Tucker, a 24 éves baseballjátékos, aki a színésznő eddigi szerelmeitől eléggé eltér, már ami a külsőt illeti. 

Az új Netflixes karácsonyi film, a Karácsonyi cserebere 2. sztárja még nem osztott meg közös képet a fiúval, de ez cseppet sem tartotta vissza a rajongókat attól, hogy maguk járjanak utána a sportolónak. 

Vanessa életében egyébként nem csak a párja az újdonság. Nemrég a színésznőtől azért volt hangos a sajtó, mert drasztikus frizuraváltáson esett át. Elhagyta a barna, göndör fürtöket és egy rövidebb, komolyabb stílusra váltott. Talán már ezt is mind az új kapcsolat miatt?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás