Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eljegyezte barátnőjét a High School Musical sztárja, Zac Efron

Eljegyezte barátnőjét a High School Musical sztárja, Zac Efron

Színes

Eljegyezte barátnőjét a High School Musical sztárja, Zac Efron

Színes

Héjja Krisztián 06:06

Sok női szív tört össze már attól a hírtől is, hogy hosszú idő után Zac Efronra ismét rátalált a szerelem. Attól pedig mégjobban össze fog, hogy állítólag a színész gyűrűt ajándékozott újdonsült barátnőjének. Vajon ez eljegyzési gyűrű volt? 

Nemrég töltötte be 33. életévét Zac Efron, amit hatalmas partival ünnepelt. A High School Musical sztárja viszont nem csak kapta az ajándékokat, hanem adott is egyet, méghozzá barátnőjének, Vanessa Valladares-nek. 

A meglepetés nem más volt, mint egy gyűrű, ami után sokan azt hitték, máris eljegyzésről van szó. Egy közeli barát szerint is erről lehet szó.

„A buli után adta oda Zac a gyűrűt. Nem mondtak róla sokat, de teljesen egyértelmű volt, hogy ez egy nem hivatalos eljegyzési gyűrű. A kapcsolatuk nagyon komoly, már házasságról és babanevekről beszélnek folyamatosan!”

– mondta az ismerős. 

A rajongók azonnal fel is pörögtek, sokan gratulálnak a fiataloknak, de egyelőre a sztárok nem jelentették be hivatalosan a jegyváltást. 

Sokan meglepődtek, mikor a sztár először mutatkozott nyilvánosan kedvesével. Ugyanis a lány nem modell, nem is színész, hanem „csak” egy kedves arcú ausztrál pincérnő. 

Azt gondolnánk, hogy a filmvásznak macsói csak gyönyörű színésznőkkel hajlandóak összeszűrni a levet, hiszen ők értik meg leginkább, mivel jár a hírnév, de azért az ellenkezőjére is láttunk jó pár példát: Matt Damon, Vince Vaughn és Alec Baldwin is civil feleséget választott magának.

Borítókép: Pinterest