promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon kiakadtak a rajongók Zac Efronra
Borítókép:  Astrid Stawiarz / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt hitték a sztár énekelni fog, de hát nem tette.

Zac Efron nem olyan rég mesélt arról, hogy soha többé nem akar kigyúrt lenni. Azt is hihetnénk, hogy emiatt akadtak ki rá a rajongók, de nem. A lányok többsége szereti, ha egy férfi igényes a testére, de azt azért nem, ha úgymond nagyon fel van pumpálva.

A kiakadás a High School Musical rajongók többségétől érkezett, akik már nagyon várták, hogy újra összeálljon a csapat. Az ABC tévécsatorna jelentette be, hogy a High School Musicalesek ismét előadják a We’re All in This Together című dalt, hogy egy kis színt vigyenek mindenki életébe ebben a nehéz helyzetben.

Kenny Ortega rendező el is húzta a mézesmadzagot a fanok előtt, mert anno elmondta, hogy Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Monique Coleman, Lucas Grabeel és Vannessa Hudgens mellett Zac Efron is visszatér.

Igazából nem hazudott, mert valóban visszatért, de csak annyira, hogy felvezesse a műsort, de abban már több szerep nem jutott neki.

„Végig arra vártam, hogy Zac Efron összeálljon a régi HSM csapattal, és most azt mondjátok, nem énekel benne semmit?”

írta csalódottan a Twitterén Caitlin, aki mellé rengeteg más HSM fanatikus állt be a sorba.

A készítők védekeztek, hogy Zacet csak az utolsó pillanatban sikerült elérni, ráadásul a színész a világ végén van, ahol nagyon rossz a Wi-Fi, így nem tudták volna rendesen felvenni az éneklését. Ez lehet így van, de akkor meg nem kellett volna őt úgy bejelenteni, hogy benne lesz a produkcióban.

A We’re All in This Togethert mutatjuk nektek felvezetéssel együtt, és lentebb jó minőségben is, de felvezetés nélkül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás