Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kelemen Anna anyaszült meztelenül fürdőzik a kádban – videó

Kelemen Anna anyaszült meztelenül fürdőzik a kádban – videó

Színes

Kelemen Anna anyaszült meztelenül fürdőzik a kádban – videó

Színes

Baranyecz János 04:40

Az egykori Playmate, Kelemen Anna megmutatta, hogy csak szexizéssel tudja elviselni a járvány miatti bezártságot.

Az biztos, hogy Kelemen Anna mesterien kezeli az Instagramot, hiszen nem elég, hogy nagyon dögös anyagokat szokott kirakni magáról, de még az őszinte, mélyenszántó gondolatait is megosztja a követőkkel, akik sajnos általában nem igazán fogékonyak az értelmes eszmecserére, de legalább kiéhezett hozzászólásokkal sorozzák meg a kommentszekciót.

Annácska természetesen megint egy elég pikáns anyagot posztolt, amin láthatjuk, hogy a koronavírus-járvány miatti „maradjanak otthon!” időszakban ő is elég nehezen viselte a bezártságot, de szerencsére sikerült egy látványos, pucér lubickolással elütnie az időt.

„Szerintem ebből ismét karantén lesz heteken belül... ez a kis kattant home videó is akkor készült, látszólag nehezen viseltem a helyzetet!”

– írta a vadító poszthoz Kelemen Anna.

Ebből is látszik, hogy mennyire aggódik értünk a modell, aki közben még arra is felhívta a figyelmünket, hogyan segíthetjük pár aláírással a szociális ágazatot, persze szigorúan politikamentesen.

Annácska szexi videója pedig jó eséllyel elintézi, hogy egy kicsit jobb legyen a kedvünk, és igazából ennél többet nem is nagyon tehet értünk egyetlen híresség sem, hiszen a szürke hétköznapok színesítése máris olyan ajándék, amiért hálásak lehetünk:

Borítókép: Kelemen Anna / via kazal.hu