promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna szexi fehérneműben táncikál, bár felmerülnek kérdések – videó
Borítókép:  Kelemen Anna / via bumm.sk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre megtudtuk Kelemen Annától, hogy milyen is a „karantén fitnesz”, de a mozgásának köszönhetően edzés helyett inkább testen kívüli élményt kapunk.

Ismét eljött az idő, hogy az egykori Playmate, Kelemen Anna egy csábító poszttal vadítsa meg a hűséges, és jól láthatóan szexuálisan kiéhezett követőit. Ráadásul most egy kifejezetten oktató jellegű, sőt, egyenesen közérdekű anyaggal ajándékozott meg minket, hiszen bemutatta az általa alkalmazott „karantén fitneszt”, ami egészen felkavaró látvány lehet sokak számára – de nem csupán a szokásos okok miatt.

Annácska monoton zenére, térdelve vonaglik megvadult kukac módjára egy falatnyi fehérneműben, a kommentek alapján pedig rengetegen oda tudják képzelni magukat mellé/alá/fölé, hiszen úgy tűnik, mintha konkrétan szexuális aktust imitálna mozdulataival.

Ilyenkor felmerülhetnek olyan kérdések, mint például a „miért?”, „hogy gondolta?”, illetve a híresség oldalain számtalanszor előbukkanó „mennyi az annyi?”, pedig ő valószínűleg csak jót akart, hiszen nagyon fontos, hogy ebben a megterhelő időszakban se feledkezzünk meg magunkról és az egészségünkről, így gondoskodnunk kell a napi mozgásról.

Tény, valaki elmegy inkább kerékpározni, futni, vagy csirkéket kergetni, de Kelemen Annának úgy tűnik, hogy ez a dögös rutin vált be, és akármennyire is támadják őt, minden negatív hozzászólásra nagyjából kettő dicséret jut, szóval valamit jól csinál.

Itt lehet megtekinteni Annácska vad táncát, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás