Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dwayne Johnson Oroszlánkirálynak akart öltözni, de nem jött rá a jelmez – fotó

Dwayne Johnson Oroszlánkirálynak akart öltözni, de nem jött rá a jelmez – fotó

Színes

Dwayne Johnson Oroszlánkirálynak akart öltözni, de nem jött rá a jelmez – fotó

Színes

Baranyecz János 22:22

Idén mondhatni „elmaradt” a halloween, de Dwayne Johnson azért mégis be akart öltözni a gyerekek kedvéért, viszont az izmainak köszönhetően végül akadt egy kis gond.

A Jumanji-széria, és megannyi szórakoztató látványfilm sztárja, Dwayne Johnson pár napja fejezte be a legújabb, Red Notice című Netflix filmjének forgatását, amiben Ryan Reynolds és Gal Gadot mellett fog szerepelni. Pont jó volt az időzítés, hiszen így fel tudott készülni a halloweenra – ami a járvány miatt sajnos egyáltalán nem olyan volt Amerikában, mint eddig –, de hamar kiderült, hogy valami nem stimmel.

Dwayne Johnson a pici gyerekeit azzal akarta lekenyerezni, hogy beöltözik Mufaszának az Oroszlánkirályból, de végül rá kellett jönnie, hogy a jelmez egyszerűen túl kicsi neki, és egyáltalán nem tudja felhúzni a kigyúrt testére, szóval lőttek a tervének – viszont a kosztüm sörényét azért mégis felhasználta, hogy meglegyen a hangulat.

Ettől függetlenül mindannyian élvezték a karanténban töltött mókás napot, hiszen a színész mindent megtett azért, hogy szeretett kislányai egyáltalán ne érezzék a valódi halloween hiányát, és végül valószínűleg egy jó nagyot nevettek a dolgon. Ebből is látszik, hogy a nemrég gyerekkori fotót posztoló hírességnek a család a legfontosabb – pont úgy, ahogy a Halálos iramban-filmek is tanítják.

Itt lehet megtekinteni Dwayne Johnson mókás képét:

Borítókép: Dwayne Johnson / Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP