promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson gyúrás után megitta a saját vérét – videó
Borítókép:  Dwayne Johnson / VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Jumanji-széria izmos sztárja, Dwayne Johnson megsérült edzés közben, majd mindenkit meglepett, mikor diadalittasan megkóstolta az arcáról csordogáló vért.

Az egyszerű, szórakoztató filmjeiről ismert Dwayne Johnson látványos fizikummal rendelkezik, hiszen már a pankrátorként töltött évei alatt is rendesen kigyúrta magát, és azóta sem hagyta abba a súlyok pakolgatását. A durva edzésterv, és a szigorú diéta miatt évről évre egyre nagyobbnak tűnik, viszont ehhez leginkább az kellett, hogy minden egyes nap úgy küzdjön, mint egy vadállat – ami most sajnos egy kis sérülést is eredményezett.

Dwayne Johnson éppen 22 kilós láncokat lóbált, mikor véletlenül felsértette szemöldökét, ami elkezdett vérezni. A színész rögtön kihasználta az alkalmat, és készített egy inspirációs videót, aminek végén furcsa módon belekóstolt a saját vérébe, hogy ezzel is mutassa, mennyire tökös, és őt semmi sem riasztja el attól, hogy kőkeményen harcoljon.

Utána megjegyezte, hogy olyan íze volt a vérének, mint a csípős szósznak, meg persze a Teremana nevezetű saját tequilájának, csak hogy egy kis reklám is legyen benne. Ebből is látszik, hogy Dwayne Johnson szinte mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb formában legyen, és még akár extrémebb módszereket is alkalmaz annak érdekében, hogy bizonyítson.

Itt lehet megnézni a fent említett videót, de csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás