promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa félmeztelen fotót rakott ki magáról
Borítókép:  Dua Lipa / Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Pepe Jeans nevű divatmárkának sikerült meggyőznie Dua Lipát, hogy készítsenek együtt egy szexi fotósorozatot, ami végül a vártnál is pikánsabb képeket eredményezett.

Nyugodt szívvel nevezhetjük napjaink egyik legnépszerűbb énekesnőjének Dua Lipát, aki olyan slágereket tett le az asztalra, mint például a „Don't Start Now” vagy a „New Rules”, ráadásul pár hónapja még Madonna is kedvet kapott ahhoz, hogy egy kicsit belenyúljon az egyik zenéjébe. Sajnos a koronavírus-járvány miatt rengeteg fellépésének búcsút kellett intenie, de szerencsére a karantén alatt sem unatkozik.

Dua Lipa összefogott a Pepe Jeans nevű márkával, hogy népszerűsítse a legújabb kollekciójukat, a fotózáson pedig lekerült róla a felső, így félmeztelenül pózolt a stáb előtt, ami láthatóan egyáltalán nem zavarta őt – bár a többiek valószínűleg elég nehezen tudtak a munkájukra koncentrálni, szóval mondhatjuk, hogy a sztár tesztelte a profizmusukat.

Természetesen remek képek születtek, amikre Dua Lipa meg is kapta a rengeteg dicséretet, hiszen valóban jól mutat rajta az összes ruhadarab, amiket amúgy az előző évtizedek stílusai inspiráltak. Kérdéses, hogy mikor áll vissza a világ rendje, de az biztos, hogy a híresség nagyon várja már, hogy ismét elkápráztasson minket a színpadon, főleg azért, mert Magyarország kifejezetten fontos számára.

Addig is itt lehet megnézni a Pepe Jeans és Dua Lipa kollaboráció végeredményét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás