Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Madonna és Missy Elliott ad új löketet Dua Lipa dalának

Madonna és Missy Elliott ad új löketet Dua Lipa dalának

Zene, Film & Kultúra

Madonna és Missy Elliott ad új löketet Dua Lipa dalának

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 22:22

Az biztos, hogy nem semmi hármas talált egymásra, és így egy nagyon különleges szerzeményt, vagy jobban mondva remixet tettek le az asztalra.

Kaptunk már ebben az évben nagyon komoly együttműködéseket, például ott volt nem olyan rég Ty Dolla $ign, Kanye West, FKA twigs és Skrillex közös dala.

Nem túlzás kijelenteni, hogy a Dua Lipa, Madonna, Missy Elliott hármas ezt is jócskán lepipálja. Három generáció, három csodálatos előadóművész, akik erősen befolyásolták a zenei világot.

Dua Lipára eddig is oda kellett figyelni, de azért mindent elmond, hogy a lassan 25 éves énekesnő felkérésére rögtön igent mondott a két legenda, hogy elkészítsék a „Levitating” című szerzemény újragondolását.

A fiatal szupersztár idén jelentette meg várva várt nagylemezét „Future Nostalgia” címmel és nem túlzás, ha azt mondjuk, a 2020-as év egyik legnagyobb dobása lett a korong. A rajongók mellett a szakma is elismeréssel fogadta – az album olyan mesteri popfelvételeket sorakoztat fel, mint a „Don’t Start Now”, a „Physical” vagy a „Break My Heart”.

Augusztus 21-én pedig „Club Future Nostalgia – The Remix Album” címmel jelenik meg a korong fantasztikusa újragondolása, amin olyan ikonokus művészek teszik tiszteletüket, mint Gwen Stefani, Mark Ronson, vagy éppen majd most hallható Madonna és Missy Elliott.

A popikon Madonna és a rap-szcéna egyik legnagyobb női előadója, Missy Elliott fenomálisan egészítik ki egymást és adnak eszméletlen löketet a dalnak. Az biztos, hogy nem fogunk csalódni a remixekben.

Borítókép: Hit-Channel