promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kanye West és Skrillex összeálltak egy dalra – válogatás
Borítókép:  MTV
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ty Dolla $ign hozta össze az őrületet, de Jason Derulo is adott ki egy új dalt.

Ty Dolla $ign - Ego Death (feat. Kanye West, FKA twigs & Skrillex)

A Grammy-jelölt Ty Dolla $ign legújabb szerzeményében a szakma legjobbjaival állt össze, hiszen Kanye West, FKA twigs és Skrillex nevére is bárki felkapja a fejét. Az elmúlt évek egyik legtermékenyebb énekes-dalszerzője „Ego Death” című számával már sokat enged sejtetni hamarosan megjelenő albumáról.

„Az „Ego Death” egy igazán különleges track számomra. Megtiszteltetés ezzel a csapattal dolgozni, Kanye egy zseni, fantasztikus vele alkotni, twigs és Skrillex belépése meg áldás, szinte varázsoltak. A dalt egyszer lejátszottam egy házibulin és teljes volt az őrület”

- mesélte a szerzeményről Ty.

Jason Derulo x Puri x Jhorrmountain – Coño

A latin beütésű groove himnusz újjászületett. A hazai fesztiválokat rendre felrázó amerikai énekes-dalszövegíró egy játékos csavart vitt az idei ”Coño”-ba, ezzel olyan tánchimnuszt teremtve, ami felrobbantja  a TikTokot! A táncoslábú szupersztár, Derulo ellenállhatatlan magasságokba repíti a már jól ismert dallamot.

Elderbrook – My House

A tehetséges dalszerző bár még csak 26 éves, már 10 éves zenei múlttal rendelkezik. Anno 16 évesen egy indie bandában kezdte, a folk és akusztikus stílus határozta meg ezt az időszakot, karrierje azonban 2015-ben, „Could” című dalával indult be, ezek után pedig nem volt megállás. A klubzene koronázatlan királya sorra ontotta a slágereket és ez ezúttal sincs másképp, hiszen a „My House” is egyhamar közkedvenc lesz. A tavalyi Szigetet is felvillanyozó Elderbrook egy zseniális újdonsággal jelentkezett.

Tinie - Whoppa (feat. Sofia Reyes and Farina)

Tinie 2010-es, egetrengető berobbanása, a „Pass Out” után megérkezett a brit rapper legújabb dobása. A 31 éves londoni fenegyerek egy szuperszonikus kollaborációt hozott össze a mexikói Sofia Reyes és a kolumbiai szupersztár, Farina társaságában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás