Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyarországon történt Dua Lipa életének egyik legszebb pillanata

Magyarországon történt Dua Lipa életének egyik legszebb pillanata

Színes

Magyarországon történt Dua Lipa életének egyik legszebb pillanata

Színes

Baranyecz János 08:08

A koronavírus miatt nem indulhatott el a világsztár legújabb turnéja, ezért a valaha volt egyik legjobb élményével nosztalgiázott, ami pont nálunk esett meg vele.

Dua Lipa az utóbbi években a világ egyik legnépszerűbb énekesnője lett, hiszen olyan slágereket tett le az asztalra, mint a „Don't Start Now”, „One Kiss”, „New Rules”, vagy a „Be The One”. 2018-ban tiszteletét tette nálunk a Sziget Fesztiválon, és jelen állás szerint idén is jön, de a járvány valószínűleg közbeszól majd.

Most indult volna a legújabb turnéja, és elég szomorú, hogy a koronavírus miatt nem találkozhat a rajongókkal, meg persze nem adhat teltházas koncerteket. A bánatát az instáján öntötte ki, ahol kiemelt egy koncertélményt is a 44 millió követője előtt, ami nem más, mint a magyarországi fellépése:

„...tegnap kezdődött volna a turné. Mindannyian hiányoztok, szépséges emberek! Köszönöm, hogy annyi örömöt hoztok az életembe. Hiányzik a turnézás és a fellépés, és alig várom, hogy hamarosan újra lássalak benneteket! Küldök nektek szeretetet és jó egészséget. Ez pedig akkor volt, mikor a Sziget Fesztivál főfellépője voltam 80.000 ember előtt... Nem hittem a szemeimnek, mikor kisétáltam a színpadra!!! Életem egyik legszebb pillanata.”

Ezek alapján pedig úgy látszik, hogy nem csupán Dua Lipa hagyott bennünk mély nyomot, de mi is egy különleges élménnyel ajándékoztuk meg őt, és reménykedhetünk benne, hogy hamarosan újra megismételhetjük.

Borítókép: Dua Lipa / AFP