promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Pratt teljesen megbolondult egy magyar játék miatt – videó
Borítókép:  Chris Pratt / Robyn Beck / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Jurassic World jóképű sztárja hosszú hónapok óta egy magyar logikai játék hatása alatt áll, és most megmutatta, hogy a rengeteg gyakorlás után mire képes.

A galaxis őrzői-filmekből is ismert Chris Pratt éppen a Jurassic World folytatásán dolgozik, de a világjárvány miatt ő is sokáig otthon maradt, szóval Győrfi Pál határozottan büszke lenne rá. A híresség közben alatt azzal tengette újszülött babája mellett a hétköznapokat, hogy az egyik leghíresebb hazai találmányt, a Rubik-kockát próbálta minél gyorsabban meghódítani, és végül szerencsére elérte a kitűzött célját.

„Egész évben próbáltam kirakni egy percen belül egy Rubik-kockát, hogy kiposztolhassam Instagramra. Végre sikerült!!! A világrekord nagyjából öt másodperc. Ahhoz igazából sötét varázslat kell, nem? Szóval az nem számít szerintem. Csak viccelek. Azok a kölykök a hőseim, akik képesek kirakni egy Rubik-kockát tíz másodperc alatt. Karanténban rekedtél? Szerezz egy Rubik-kockát!”

– írta Chris Pratt.

Rubik Ernő egykori bűvös kockája 1980-ban kezdte meghódítani a nemzetközi piacot, ma pedig már szinte az összes játékboltban megtalálható, így nem csoda, hogy a színészt is annyira megbabonázta, hogy mondhatni egészen őrült módon próbálta megdönteni a saját rekordját. Ebből is látszik, hogy kitartással szinte bármit el lehet érni, szóval büszke lehet magára Chris Pratt.

Itt lehet megnézni, ahogy Űrlord megtestesítője egy perc alatt kirak egy Rubik-kockát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás