promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű hírt kaptak a Jurassic World-rajongók
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Colin Trevorrow, a Jurassic World: Világuralom rendezője leleplezte a film első poszterét, valamint az új premierdátumot, és úgy tűnik, a Covid-nak sikerült kipusztítania 2021-ből is a dinoszauruszokat.

Júniusban szigorú óvintézkedések mellett újraindulhatott a Jurassic World-trilógia záróepizódja, a Világuralom forgatása. Nem sokkal később olyan álhírek jelentek meg, hogy a stáb több tagjának is pozitív lett a koronavírus tesztje, ezért az egész produkciót még tovább kell halasztani. Bár a filmet gyártó Universal Studios hamar megcáfolta a hírt, és azt mondták, hogy a filmet a tervezett időben be tudják mutatni a mozikban, most úgy tűnik, a Covid miatt borul az egész 2021-es premiernaptár is.

Alig néhány napja jelentették be, hogy a legújabb James Bond-alkotást, a Nincs idő meghalni-t, valamint a Dűnét is a jövő évre halasztották, és emiatt eltolódik Matt Reeves The Batman című filmjének premierje is, máris egy újabb, 2021-re ütemezett blockbuster jutott hasonló sorsra.

Colin Trevorrow, a Jurassic World: Világuralom rendezője a Twitter-oldalán leplezte le a film első poszterét, amin az új premierdátumot is feltüntették. E szerint a trilógia záró etapja csak 2022. június 10-én kerülhet a mozikba.

„Az elmúlt három hónapban egy elképesztő szereplőgárdával és stábbal dolgoztunk egy olyan filmen, amit már nagyon szeretnénk megmutatni a világnak. Bár még egy kicsit várnunk kell rá, de megéri. Addig is maradjunk egészségesek és vigyázzunk egymásra”

– írta a tweetjében a rendező.

A Jurassic World: Világuralom műfaja az alkotók szerint tudományos thriller lesz, amelyben visszatér az előző két epizód főszereplője, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, de komoly szerepet kaptak az eredeti Jurassic Park sztárjai, Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás