promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Premier: nézd meg nálunk a Jurassic World rövidfilmet!
Borítókép:  Jurassic Park Wiki
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez a nyolc perces kisfilm baljós képsorokkal vetíti előre a Jurassic World 3. részében látható dínó-inváziót.

A Jurassic World első két része nem igazán tudott engem lenyűgözni, és ezt úgy mondom, hogy imádom Steven Spielberg 1993-as klasszikusát. Mégis a 2018-as Bukott Birodalom vége elnyerte a tetszésemet. Mikor a dinoszauruszok elszabadulnak, és szépen lassan elkezdenek szaporodni, nyilvánvalóvá válik, hogy egy új korszak köszönt a Földre, ami akár könnyen az emberiség kipusztulását is eredményezheti.

Erről a korszakról fog szólni a Jurassic World 3. része, amit ugyanaz a Colin Trevorrow fog rendezni, aki az első Jurassic World-filmet is tető alá hozta. A mai világban nem lehet titokban tartani egy készülő projektet, nap mint nap szivárognak infómorzsák a nagyvilágba. Trevorrow-nak és csapatának mégis sikerült úgy leforgatniuk egy Jurassic World rövidfilmet, hogy arról sokáig senki sem tudott.

Az Írországban forgatott 8 perces kisfilm cselekménye egy évvel a Bukott Birodalom után játszódik. Egy lakókocsival kempingező családot ismerhetünk meg, akik nem is számítanak arra, hogy bármi is megzavarná a tábortüzes, kellemes kis estéjüket. Aztán jön a mindig elhangzó, nagy kérdés:

„Merre van mindenki?”

Mire megjelenik két, a franchise életében eddig nem látott dinoszaurusz fajta, akik között élet-halál küzdelem zajlik le. Majd miután a növényevő dínócsalád elballag, a húsevő rátámad a családra. Komolyan mondom, ez a nyolc perc annyi izgalmat és látványt hordoz magában, hogy az már elképesztő. Külön pirospont, hogy némelyik dínót animatronikus robot formában keltették életre, csak úgy, mint az eredeti Jurassic Park filmben a T-rexet.

A stáblista alatti képsorokat is érdemes megnézni, amiken azt látjuk, hogy az emberek hétköznapi életébe hogyan tudnak belerondítani a Földet szépen ellepő dinoszauruszok. És hogy mi lesz ennek az együttélésnek a vége? Arra csak a Jurassic World 3. része fog választ adni. Addig is nézzétek meg ezt a rövidfilmet, ami után csak még inkább várjuk a következő filmet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás