promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elhalasztották a Dűne bemutatóját, ráadásul majdnem egy évvel
Borítókép:  Timothée Chalamet és Rebecca Ferguson a Dűne című filmben / via ign.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus-járvány sajnos az év látványfilmjét is legyőzte, így a rajongóknak tovább kell várniuk a sztároktól hemzsegő Dűnére.

Nagyon izgatottak voltak a sci-fi fanatikusok, mikor kiderült, hogy a zseniális Denis Villeneuve (Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049) filmadaptációt készít Frank Herbert klasszikus regényéből, a Dűnéből. A pár hete megjelent első előzetes egyenesen letaglózta a közönséget, hiszen az alapján egy grandiózus, különleges, látványos alkotást fogunk kapni – de sajnos jóval később, mint gondolnánk.

A tervek szerint december 17-én érkezett volna a Dűne, de a stúdió a koronavírus-járványra való tekintettel eltolta a bemutatót, így jelen állás szerint legjobb esetben jövő október 1-jén láthatjuk a filmet, de ez persze még változhat.

Teljes mértékben érthető lépés, hiszen egy hatalmas, drága projektről van szó, amit mindenképp a mozikban kell bemutatni, az pedig most elég problémás világszinten, így érdemesebb volt inkább ezt a stratégiát választani a biztonság kedvéért – bár Denis Villeneuve valószínűleg nem örül, mivel így közel egy évig fog egy széfben porosodni a munkája.

Többek között Timothée Chalamet, Jason Momoa, Dave Bautista, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin és Zendaya is szerepelnek a Dűnében, szóval már emiatt is érdekelheti a nézőket, így reménykedhetünk benne, hogy addigra már tényleg jobb lesz a helyzet, és elkápráztathat minket a mű elképesztő világa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás