promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feleségek luxuskivitelben: kiszáll a sorozat két legnagyobb sztárja
Borítókép:  Vasvári Vivien, Köllő Babett és a többiek a Feleségek luxuskivitelben harmadik évadának plakátján. Forrás: Viasat3.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Feleségek luxuskivitelben: Vasvári Vivien és Köllő Babett is úgy döntött kiszáll a sorozatból. „A sztori által megkívánt szerep szöges ellentéte annak az embernek, aki én valójában vagyok, és azoknak a dolgoknak, amikben hiszek” – mondta Vasvári a búcsú kapcsán.

Köllő Babett és Vasvári Vivien nevét sokan a Feleségek luxuskivitelben című sorozatból ismerhették meg. A reality-show két legnagyobb sztárja most úgy döntött, a negyedi évadban már nem kívánnak szerepelni. Mindkét szereplő megerősítette a hírt a Blikknek.

„Ez a reality fontos mérföldkőnek számított az életem és a karrierem során. Ennek a műsornak köszönhetem, hogy ismert lettem és bekerültem a média világába. Ellenben a sztori által megkívánt szerep szöges ellentéte annak az embernek, aki én valójában vagyok, és azoknak a dolgoknak, amikben hiszek. A második évad végére úgy éreztem, ezt a karaktert már nem szeretném tovább játszani. A Viasat és én is sokat köszönhetünk egymásnak, ezért a legutóbbi, harmadik évadot a producerek kérésére elvállaltam gesztusból”

– fogalmazott Vasvári Vivien a bulvárlapnak.

Vasvári Vivien azt is elárulta, hogy olyan produkcióban szeretne részt venni a jövőben, amiben magát tudja adni, amiben a valódi oldalát ismerhetik meg az emberek. Sorozatbeli társa, Köllő Babett szűkszavúan beszélt a miértekről.

„A régi szerződésem lejárt, az új pedig egy másik csatornához köt”

– fogalmazott a TV2 Sztárban sztár műsorának zsűritagja.

Hogy ki kerül a helyükre, azt még nem tudni. A Viasat3-nál jelenleg castingolnak, hogy megtalálják a két szereplő utódját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás