Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A luxusfeleséget a férje egy szexpartin csalta meg

A luxusfeleséget a férje egy szexpartin csalta meg

Színes

A luxusfeleséget a férje egy szexpartin csalta meg

Színes

HZS 17:17

A Feleségek luxuskivitelbenből ismert Polgár Tünde elárulta, hogy férje, Árpád kapcsolatuk elején orgiákra járt mulatni. Igaz, ennek az életmódnak a feleség gyorsan véget vetett.

Megdöbbentőnek mondható dologról számolt be a Feleségek luxuskivitelbenből ismert Polgár Tünde. Egy olyan esetről, amiről eddig még beszélt, mondhatni féltve őrzött titok volt.

A Life TV Bréking című műsorában ugyanis elárulta: férje más férfiak társaságában szexpartikon múlatta az időt, ennek a szokásnak a feleség hamar, már a kapcsolatuk elején véget vetett.

„Kicsit naiv voltam az elején, amikor Árpáddal találkoztunk. Ki kellett golyóznom egy baráti kört. Nem tudom, miért ilyen idióták a férfiak, hogy elmenjenek együtt egy ilyen kanos bulira, és van olyan hülye, aki még fotókat is csinál erről. Ugyanazon a tekercsen volt, amin az első közös ciprusi nyaralásunknak a képei is rajta voltak, és én mentem el a fotókért. Ha tudnátok, kik voltak még azokon a képeken... Nagyon jól élnék azóta is ebből. A nőket nem lehetett látni annyira, mert nem olyan pozícióban voltak”

– mondta a Blikk szerint a luxusfeleség.

A férj azzal próbálta kimagyarázni a nehéz helyzetét, hogy az orgia akkor történt, mielőtt még megismerte volna Tündét. A szemfüles feleséget azonban nem tudta átverni Árpád.

Tünde kiszúrta, hogy férje abban a pólóban ment hancúrozni, amit tőle kapott...

Borítókép: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu