Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyon kiakadt Polgár Tünde férje: „Úgy nézel ki, mint egy büdös k...a”

Nagyon kiakadt Polgár Tünde férje: „Úgy nézel ki, mint egy büdös k...a”

Színes

Nagyon kiakadt Polgár Tünde férje: „Úgy nézel ki, mint egy büdös k...a”

Színes

Baranyecz János 22:33

A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Polgár Tünde feltöltött szájjal és fenékkel lepte meg szerelmét, de sajnos annyira nem tetszett neki, hogy egyenesen kikelt magából.

Többször is előfordult már, hogy Polgár Tündét megviccelte a családja, hiszen fia, Dani egyszer kamutetoválással állított haza, és volt olyan is, hogy férje, Árpád úgy csinált, mintha brutálisan bedarálta volna a kezét egy konyhai kisgép. A luxusfeleség most úgy gondolta, hogy véget vet ennek a prankháborúnak, ezért poénból úgy csinált, mintha durván feltöltette volna az ajkait, és a fenekét is, aminek meg is lett a hatása, hiszen párja rendesen kiakadt.

„Szörnyű! Hát úgy nézel ki, mint egy büdös k.rva! Hát normális vagy? [...] Hát hogy néz ki a szád? Egy normális, intelligens nő voltál. Mi történt veled agyilag? [...] Lehet, hogy el fogunk válni...”

– mondta idegesen Polgár Árpád.

Igaz, hogy állítása szerint a popsi még talán rendben is van, de inkább Polgár Tünde szája volt az, ami kicsapta nála a biztosítékot. A sértődött kiviharzás után a feleség felfedte, hogy az egész csak poén volt, ami jól meglepte őket, hiszen nem hitték volna, hogy ő is beszáll ebbe a „gonosz” kis játékba, aminek elvileg ezzel vége is van, hiszen ezt nehezen lehetne tetézni.

Itt lehet megnézni az egész jelenetet, ami akár megjátszott, akár nem, elég mókás:

Borítókép: Polgár Árpád és Tünde / via ripost.hu